Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

6 dolog, amit utál a pasid

Jobb, ha ezeket elkerülöd.
 

Császtok, fáztok?

Ezt a köszönést én találtam ki. Legalábbis azt hiszem, hogy én. Na, mindegy, már nem volt pofám lehúzni VlogOli tesómat egy újabb antréval. Remélem, ide illik ez a szó. A belépőre kerestem szinonimát. Na mindegy!

Múltkor Kolos és Döme papa – vagyis Döme bá’ – személtette mindazt, amitől a csajok falra másznak. Nem is részletezném, én nem akarok felidegesíteni senkit. Aki akarja, nézze meg itt, de csak az kattintson, aki bírja az ilyesmit. Én nem vállalok értük felelősséget.

De nem csak titeket, csajokat lehet felhergelni bizonyos dolgokkal. Bizony van, hogy mi is képesek vagyunk pókokat megszégyenítve felmászni a falra a ti butaságaitok miatt. Elhatároztam, hogy összeszedek belőlük néhányat. Kötelességemnek érzem megvédi férfi társaimat. Szuper Soma akcióban, jöjjön a lista!

Ja, még annyi, hogy tudom, hogy a mai bejegyzéssel nem leszek túl népszerű köreitekben. De sajnos ez az igazság. Ezt még most leszögezem: senkit sem akarok megsérteni. Na, most jön a lista!

1. Drámázás

Ha erre vagyunk kíváncsiak, színházjegyet vásárolunk. Van valami visszataszító abban, ha adott problémát nagyobbnak állítotok be, mint amekkora valójában. Alapból jellemző ránk, hogy az égő házból sem rohanunk ki, csak akkor, ha már nagyon égetnek a lángnyelvek. A nagyításra meg aztán végképp nincs szükségünk…

2. Túltolt diétázás

Fogadjunk, hogy ismerős! Fogadjunk, hogy hallottátok már, hogy „nem is vagy kövér”! Fogadjunk, hogy mondtátok már, hogy „ne előttem edd”! Nem mondom, érdemes megválogatni azt, hogy mit eszik meg az ember, de van egy határ, amit nem jó átlépni. Amikor már az ásványvizet is megnézitek, hogy mennyi kalóriát tartalmaz, ott már problémák vannak…

3. „Nincs semmi baj…”

Az örök klasszikus. Akkor is képesek vagytok rávágni, ha épp romba dől az egész eddigi életetek. Az még nem lenne cink, ha egy ”ismeretlennek”, kapcsolaton kívül álló embernek mondanátok ezt. Viszont amikor megpróbáljátok megetetni azzal az emberrel, aki mindennél jobban ismer titeket, kicsit röhejes. De semmi baj.

4. „Kérsz?”

A boltban az üdítők és cukrok előtt, a gyorsétteremben rendeléskor, de akár a kávézóban is elhangozhat ez a kérdés. A válaszotok természetesen kivétel nélkül az, hogy „nem”. Aztán eltelik néhány másodperc, perc vagy óra. Az eddigi határozott nem pedig szép lassan átváltozik először egy gyengécske, majd egyre vastagabb igenné. És kinek a gumicukorját, fagyiját, üdítőjét nyúljátok le? Nyilva a miénket…

5. Kibeszélő show

Nem arra gondolok, hogy kiöntitek nekünk a lelketeket – ezt tök szívesen fogadjuk. Ez a lényege egy kapcsolatnak. A kibeszélő show itt olyan értelemben van jelen, hogy másokat kibeszéltek a hátuk mögött. Egészen gyakori jelenség Facebook és Instagram görgetése közben. Akár tudat alatt is kicsúszhat egy-egy rosszmájú megjegyzés, érdemes odafigyelni rá. Nem szeretjük. A rosszindulatúság nem szexi.

6. „A barátnőm szerint…”

Sajnos ebbe is többször belefutottam már. A barátnők elkezdenek valamit, ti pedig átveszitek tőlük a szokást. És sajnos képtelenek vagytok szelektálni jó és rossz között. A kútba ugrás tipikus esete…

#neutáljatok, #szeretekmindenkit,

Soma papa