Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Valóban flörtöl veled? Így állapíthatod meg

Csak simán kedves vagy akar is valamit?

YOLO-napot kívánok minden kedves olvasómnak!

A köszönésért ismét hatalmas köszi még hatalmasabb spancimnak, a vlogolás Muhammad Alijának, a vágás Michael Jordanjének, VlogOlinak. Na, valamelyik nap láttam egy videót, amiben Jázmin megint okoskodott egy sort. Azon tény felett habkönnyűen átlibbenek, hogy együgyűnek nevezte a fiúkat, de valamin megakadtam. Jázminkám, az együgyű emberek részével mi van?!

Igen, a lányokat az általad együgyűnek tartott egyedek – más néven férfiak – érdeklik. Mondjuk azt sejtem, hogy neked eddig nem sokkal volt dolgod, mert Bálint és Miki nálad a szint. Na, én most róluk fogok írni. Nem Bálintról és Mikiről, a fiúkról és a férfiakról. Arról, hogy ők hogyan flörtölnek. Meglátjuk, jobb lesz-e mint a tiéd. (Hát persze, hogy jobb lesz!)

Nagyon sokszor megkaptam már az életben, hogy túl kedves vagyok a csajokhoz, ezért ők lépten-nyomon belém szeretnek. (Nehéz életem van. Haha!) Jó, lehet, hogy van ebben igazság. De nem értem, miért nem tudják eldönteni; hogy ki az, aki csak jó fej; és ki az, aki akar is valamit. Most tisztába tesszük!

1. Emlékszik

Mindenre. Ijesztően sok mindenre. Jázminnak igaza volt abban, hogy kicsit tényleg együgyűek vagyunk. Ha elkezdünk csajos dolgokat hallgatni, egy láthatatlan redőny elindul fentről lefelé, és hermetikusan lezárja az agyunkat. Kivéve, ha a flörtlámpa világít. Mert akkor aztán úgy kiélesedik az összes érzékszervünk, hogy egy pillanat alatt csúcsragadozó lesz belőlünk. És hirtelen befogadjuk azokat a sztorikat is, amik amúgy nem érdekelnének. És emlékszünk is rájuk. Már csak azért is, hogy legközelebb legyen témánk beindítani egy beszélgetést.

2. Puhatolózás

Van egy kérdés, amire minden áron meg akarjuk tudni a választ. Viszont nem tudnának annyit fizetni, hogy direktbe’ megkérdezzük. Hát persze, hogy az, hogy szinglik vagytok-e. De nyugi, pasiból vagyunk, amit meg akarunk tudni, azt megtudjuk. Ezekből általában olyan béna mondatok szoktak kijönni, mint: „Kajak nem értem a csávókat. Hogy lehet szingli egy olyan rendes csaj, mint te?”

3. Pirulás

Mi is emberből vagyunk, nálunk is működik a biológia. Amikor egy barátunkkal beszélünk, nyilván nem pirulunk el. Viszont! Ha egy szívünknek kedves hölgy társaságába keveredünk, a szívünk is hevesebben kezd veri, és ez az arcunkra is kiül.

4. Önzetlen

A félreértések általában abból erednek, hogy ezt rosszul méritek fel. KONTEXTUS! Meg kell nézni, hogy miért kedveskedik nektek az adott illető. Sokszor a munkája kívánja meg az előzékenységet. Például egy fodrász gyakran meg fogja dicsérni a hajadat, de attól még nem akar tőled semmit. Ez elég éles példa volt, de az ilyeneket kell észrevenni. Amikor minden önös érdek nélkül dicsér meg titeket valaki, ott valószínűleg több van részéről, mint barátság.

5. Hazudik

Igen, jól olvasod. A cél szentesíti az eszközt. Hajlamosak vagyunk hazudni erről-arról, hogy kivívjuk az érdeklődéseteket. Gyakran mondjuk valamire kamuból, hogy szeretjük, miközben ki nem állhatjuk. A lényeg, hogy ti szeressétek. És természetesen mindennek a legnagyobb szakértői vagyunk. Ja, és ezekkel nem dicsekszünk a barátainknak, így ők nagyon könnyen le tudnak buktatni. Csak meg kell őket kérdezni, hogy tényleg imádunk-e a felkelő nap fényénél fuvolázni órákon keresztül…

#ennyivoltam, #puszi,

Soma papa