Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 tipp, hogy a kiszemelted vonzóbbnak találjon

Így szedd fel álmaid pasiját.

Szevasztok, imádom a tökmagot!

Na, ez kb. olyan kaliberű rím volt, mint amit Dani és Márki Márk haverom nyomott a ’80-as éveket idéző gagyi videóklipjükben. Nem láttad még? Lehet, hogy te jártál jobban. Nekem minden jelenet beleégett a retinámba. Sajnos. Saját felelősségedre kattints ide, hogy lásd, de csak akkor, ha bírod az ilyesmit. Na, meg ha van pár felesleges agysejted, amit beáldoznál…

Amúgy egészen elképesztő, hogy ez a két agyalágyult mire nem képes, hogy felhívja magára a csajok figyelmét. Vagyis remélem, hogy azért csinálták, nem saját szórakoztatásukra, mert akkor elég gagyerák lett. Na, ugorjunk is le róluk, mindenki boldogabb lesz így. Viszont a témát hagyjuk meg. A kiszemeltek lenyűgözése évezredek óta nagy kérdés. Vannak, akik mamutokat vadásztak le; és vannak, akik lovagi tornákon vettek részt, hogy bizonyítsanak szívük választottjának.

És mi a helyzet ma? Az srácok és lányok leülnek a telefonjukkal, indítanak egy élőt Instán és kisírják magukat a világnak. Na, én azt szeretném, hogy az olvasótáborom ennél több legyen. És meg is fogok tenni ennek érdekében mindent. Csajok, itt van pár tipp, hogyan nyűgözzétek le azt, akiért odáig vagytok!

1. Légy önmagad

A legfontosabb, és minden további dolog, amit ma leírok erre fog épülni. Nincs annál jobb, ha leakarsz nyűgözni valakit, minthogy természetes vagy és önmagadat adod. Engedd, hogy a többiek meglássák benned a különlegeset. Mert különleges vagy. Ezt úgy tudod megmutatni, hogy a rossz tulajdonságaidat sem próbálod leplezni. Ha valaki szeret, szeressen azokkal együtt!

2. Emelj fel másokat

A második sem kevésbé fontos, mint az első pont. Ha valami lenyűgözi a srácokat, akkor az az, amikor egy csajszi szuperpozitívan áll hozzá mindenhez. Bármihez. Még ahhoz is, amihez amúgy nem ért. Nem azt mondja, hogy nem képes rá, hanem azt, hogy majd megtanulja. Ez az a hozzáállás, ami az ember környezetét is fel tudja húzni. A pozitív gondolkodás olyan, mint az ásítás, átragad másokra.

3. Viccelj vele

Oltsd le! Verd át! Húzd be a csőbe! A srácok mindig vevők egy kis mókára. Add be nála azokat a poénokat is, amiket amúgy nem mernél a barátnőidnél megjátszani, mert tudod, hogy sértődés lenne a vége. A pasik ilyen szempontból lazábbak, máshol helyezkedik el az ingerküszöbük. És higgy nekem, semmi sem kovácsol össze jobban két embert, mint egy-egy belsős poén, amit senki más nem ért, csak ők.

4. Testbeszéd

Mondhatsz ezer szép dolgot, ha a tested egyetlen rossz mozdulattal megmérgezi az üzenetet.  Amikor beszélgettek, csak rá figyelj! Tarts szemkontaktust, dőlj finoman előre, éreztesd vele minden porcikáddal, hogy számodra abban a pillanatban csak ő létezik. Láncold magadhoz láncok nélkül!

5. Megjelenés

Hatalmasat tévedsz, ha azt hiszed, ez számít. Az öt pont közül erre kell a legkevesebb energiát pazarolnod. Miért? Mert felesleges. Tapasztalatból mondom, hogy egy srác nem fog rá emlékezni, milyen színű ruhába mentél randizni. És az sem érdekli, hogy milyen sminket dobtál fel magadra. A lényeg annyi, hogy az alkalmat tartsd tiszteletben. Ha csinosnak kell lenni, légy csinos; ha lazának, légy laza. De ennél tovább ne bonyolítsd, úgysem számít…

#somavoltam, #szevasztok,

Soma papa