Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 jel, hogy egy pasi azt akarja, hogy megöleld

Mire vársz még?!

Szevasztok, vajaskenyerek!

Láttátok, Heni és Lilla mennyire hazavágták Zoé randiját?  Ha van övön aluli lépés, akkor ez az volt. Na, mindegy, még mindig jobb, hogy ez történt, minthogy Zoé vagy a srác nézett volna be valamit. Kevesebb volt így a kellemetlen pillanat, plusz egyébként sem illettek össze. Nehogy elmondjátok bárkinek is, hogy ezt írtam. Nem jönnék ki jól belőle. Még nem untam meg az életem.

Ha már itt tartunk, tudjátok, melyik ponton megy tönkre a legtöbb randi? Én tudom, és el is mondom nektek. Ott, hogy nem tudják, mikor kell megölelni a másikat. A srácok nem tudnak kezdeményezni, a csajok pedig nem ismerik fel az egyértelmű jeleket. Ezen változtatni KELL! Bocs srácok, de most a csajoknak kedvezek. Mikike majd megtanít titeket kezdeményezni, én most elmondom a lányoknak, hogy mik a jelei annak, hogy ölelésre vágytok. Mindenki kész? Igen is, Soma kapitány! Lássuk a pontokat!

1. Mit csinál beszélgetés után?

Ez kulcsfontosságú kérdés. Témázgattok, megvolt a dolog lényegi része, az információátadás. Elköszöntök, és jön a kínos csend. És érzed, hogy ez nem miattad van. Normális esetben egy „szia” után vagy sarkon fordul az ember, vagy elsétál egyenesen. De ő ott marad, álldogál, dölöngél, mint a ma született zsiráf. Jól láthatóan vár valamire, de nem mer kezdeményezni. Vagyis szerinte ez már kezdeményezés. És persze, az is, de azért ennél többet kellene tenni. Ilyenkor soha ne dobjátok az ölelést, dolgozzon meg érte!

2. Van valami a kezében?

Őszintén, mikor láttál utoljára olyan srácot, akinél nem volt semmi? Van egy eszköz, ami 2018-ban 10-ből 8 ember kezében megtalálható a nap 24 órájában végig. Az okostelefon. De amikor meglát téged, és leszólítjátok egymást, azonnal elteszi. Gyanús nem? Azért teszi el, mert nem szeretné, hogy bármi is megzavarja őt a tökéletes pillanatban.

3. Miről beszél?

Találkoztál már olyannal, hogy egy srác azt ecseteli, hogy ő mennyire szeret ölelkezni? És olyannal, hogy arról beszél, hogy mennyire jól ölel? Na, és olyannal, aki a kettőt egyszerre hangoztatja? Van egy jó hírem (vagy egy rossz), azt akarta, hogy megöleld őt. Ugyanis a fiúk ilyeneket önös érdek nélkül soha, de SOHA nem híresztelnek. Csak akkor adják ki a sebezhető, érzékeny oldalukat, ha valamit várnak cserébe.

4. Hogyan viselkedik?

Ahogy korábban említettem, a lényeg általában a beszélgetés végén van. Ahogy közeledik a vége, úgy lesznek a srácok egyre idegesebbek. Ezt nagyon nehezen tudják kontrollálni. Még akkor is kiül rájuk egy pici ideg, ha a világ legnyugalmasabb dolgáról beszélgettek. A gyöngyöző homlok, az ugráló tekintet, a dadogás mind árulkodó jelek lehetnek.

5. Mit mond a barátainak?

Az igazat, és csakis a színtiszta igazat. Tehát azt, hogy nagyon meg akar téged ölelni. És mit csinálnak a barátai? Elmondják a te barátaidnak. És az infó szépen lassan visszajut hozzád. És a legjobb, hogy ezt ő nem tudja, mert minden a háta mögött történik. Te pedig nevetve nézed, ahogy szerencsétlenkedik az első négy ponton. És ez így van jól, szenvedjen csak, hiszen a te ölelésedért meg kell küzdeni.

#ölellek, #csókollak,

Soma papa