Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

Így mondd el egy srácnak szavak nélkül, hogy bejön neked

Micsoda képzavar!

Gyermekeim az Úrban, üdvözöllek benneteket!

Nem tudom, láttad-e, mennyi béna módja van annak, hogy valakinek a tudtára adjuk, hogy bejön nekünk. Ha nem, itt pótolhatod a lemaradást. Dani, Csabika és én illusztráltuk neked a hülyébbnél hülyébb mondatokat. Nem hinném, hogy volt köztük egy olyan is, ami valaha is bejött volna. Tökre örülnék, ha Facebook-kommentben megírnád, mi volt a legostobább mondat, amit valaha palitól kaptál.

De térjünk is át rád! Mi van, ha te szeretnél hasonló mutatványba kezdeni? Ne tedd! Ugyanaz lesz a vége, mint a videón. Faképnél fognak hagyni. Hidd el, jobban jársz, ha szavak nélkül próbálkozol. Kisebb kockázat, kisebb bukás. Azért vagyok itt, hogy segítsek! Van néhány apróság, néhány apró nyom. Nem kell, hogy a kiszemeted Sherlock Holmes legyen, tudja majd őket dekódolni.

Megtanítalak, hogyan tudod kifejezni nonverbális eszközökkel azt, hogy valaki érdekel. Azt, hogy többet akarsz megtudni róla. Lássuk, hogyan lehetsz a szavak nélküli kommunikáció feketeöves nagymestere!

1. Összehasonlítás

Ehhez elég stratégiai gondolkodás kell, talán nem is gondoltál rá korábban. De működik. Szükséged lesz egy harmadik félre. Természetesen olyan emberről beszélek, akihez nem fűz téged érzelmi szál. Fizikailag egy térben kell elhelyezni ezt a két embert és magadat. Meg kell mutatnod a kiszemeltednek, hogy hogyan viselkedsz a számodra semleges személyekkel. Rá kell őt vezetni, hogy össze tudja hasonlítani ezt a kettőtök helyzetével. Rá fog jönni, hogy valami más…

2.Belsős poénok

99%-ig biztos vagyok benne, hogy ez működni fog. Nem kell kimondanod, hogy odáig vagy érte, egész egyszerűen találj ki olyan vicceket, amit csak ketten értetek. Ez kimondatlanul átugorja azt a lépést, hogy bejön neked a srác, hiszen tudni fogja azonnal, mi a helyzet. És a legjobb, hogy simán megoldható egyetlen kimondott szó nélkül is. 2018 van. Csak kezdj el használni egy fura, idétlen emojit. Ez elég lesz.

3.Szemkontaktus és egy kis plusz

Aki olvassa a bejegyzéseimet, tudja, hogy mennyire fontosnak tartom a szemkontaktus kialakítását. Ez a személyes kapcsolatok alapja. Éppen ezért (mert alap), kicsit több kell, hogy a következő szintre emeljük vele egy kapcsolatot. Ez a kis plusz pedig nem más, mint a széles, félreérthetetlen mosoly. Mitől lesz félreérthetetlen? Attól, hogy a szemkontaktus után jön.

4.Ajándék

Ne sportkocsira és játékkonzolra gondolj, azt add inkább nekem. Elég csak valami személyes apróság, amiből tudja a pasi, hogy gondoltál rá. Mit imádnak a srácok? A csajokon kívül. Hát persze, hogy kajázni! Vegyél neki ennivalót! Tudom, ez most hülyén hangzik, de nem buta emberek találták ki azt, hogy egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Ha dobtok egy üzit, leírom, mi a kedvenc csokim és azt, hogy hová küldjétek! 😀

5.A legjobb arcodat kell mutatnod

Azt is többször mondtam már, hogy légy önmagad. Természetesen ez a legfontosabb. De ne felejtsük el, hogy mindenkinek van legalább két arca, sokaknak még több is. Az egyik otthon ül, ölében a laptopjával, eszi a popcornt és visít a YouTube-videókon. A másik pedig kimozdul otthonról, próbál csinos lenni és eleget tenni a társadalom elvárásainak. A különbség annyi, hogy utóbbi megfog, az első pedig megtart.

#hajrá, #hajrá, #hajrá,

Soma papa