Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Soma blogja

5 hajstílus, ami bejön a pasiknak

Irány a fodrász!

Szevasztok, csibészek!

A héten megnéztem Miki és a két törpe roppant poénos videóját, amikor kirántják Fruzsi alól a széket. Hát komolyan, szerintem utoljára ilyenen másodikban nevettem. Mondjuk ez korrekt, nagyjából annyi eszük van gimis létükre, mint egy másodikosnak. És akkor még lehet, hogy fölé is lőttem. Na, mindegy, nem az ő hibájuk, hogy ostik, a genetikai lottón volt kevesebb szerencséjük, mint nekem az érettségin.

Viszont eszembe jutott egy örökérvényű beszólás: jó a hajad, elestél? Erről meg eszembe jutott egy olyan téma, amiről szinte hihetetlen, hogy a Soma blog több mint egy éves pályafutása alatt. Tényleg felfoghataltan számomra, hogy miért nem hoztam eddig szóba ezt a topikot. Pedig mindennél kézenfekvőbb lett volna. Itt az ideje megvitatni a sérótokat csajok.

Ahány csaj, annyi frizura – kb. annyi, mint égen a csillag. És bármilyen meglepő, a srácoknak mindegyikről van véleménye. Most összeszedtem öt olyan frizkót, amiről a srácok azt gondolják, hogy cuki. Remélem, így könnyebb lesz a döntés, amikor legközelebb fodrászhoz mész. Szóval lássuk a legjobb rőzséket!

1. OMBRE

Annak ellenére imádom az ombre stílust, hogy az életem 99%-át úgy éltem le, hogy nem is tudtam, hogy létezik. Pár hónappal ezelőttig csak úgy beszéltem róla, hogy színátmenetes haj – de éreztem, hogy nem a legpontosabb kifejezés, ezért kicsit utánamentem a dolognak. Van benne valami extrém, de mégis visszafogott. Ad egyfajta kettősséget a viselő személyiségének, ami akarva-akaratlanul kíváncsivá teszi a srácokat.

2. GÖNDÖR

Természetes vagy sem, a göndör haj király. Tudom, tudom… Ha alapból göndör hajad van, a pokolba kívánod, és arra vágysz, hogy szögegyenes legyen. Pedig használhatnád arra is, hogy kitűnj a tömegből. Vannak göndör ismerőseim, és rengetegszer megtörténik velük, hogy a hajuk miatt kapnak extra figyelmet. Igen, pasiktól is…

3. KÓCOS KONTY

Nem is igazán tudom, mi benne a vonzó. Talán ebben a is a kettőség. Az, hogy felöltözöl full csinosan, de a hajadat csak feldobod a fejed tejeére. Van benne valami laza. Ráadásul így az egész sztori sokkal természetesebb lesz. Nem beszélve arról, hogy sokkal jobban is érzed magad, ha nem azzal kell törődnöd minden másodpercben, hogy megreccsen a gondosan összeállított séród. Jobban el tudod magad engedni, megnyerőbb lesz a személyiséget.

4. LÓFAROK

Örök klasszikus. Már magába a mozdulatba is szerelmesek vagyunk, ahogyan elkészítitek a lófarkat. Talán azért, mert az óvodára és az első szerelmünkre emlékeztet minket – nem tudom, csak tippelek. Lényeg a lényeg: a lófarok király, és sosem megy ki a divatból. Egy baseball sapkával nagyon vad kombót tudnak alkotni.

5. FÉLOLDALAS

Arról beszélek, amikor megfogjátok a teljes hajkupacot és egy oldalra teszitek. De még azt is a bal fületek felé húzzátok, ami a jobb oldalra tartozik. Ezt legtöbbször fotókon látom. Gondolom, azért, mert nem maradna úgy simán. Vagy csak egy rakás hajlakk segítségével lenne stabil. Attól még imádom.

#ennyivoltam, #szevasztok,

Soma papa