Most szól:
Vezeti:
 

Réti Nóra

Egyik este Ophélia, egy másik este műsorvezető

Színészhallgató vagyok és amikor nem az M2 Petőfi Tv-n találkoznának velem a nézők, jöjjenek el a Vígszínházba, ahol a legnagyobb szerepem az Ophelia a Hamletben. Az Én Vagyok Itt-ben azért nincs annyira nehéz dolgom mint a Dán királyfival – bár adódnak a tévében is helyzetek. Nagyon szeretek műsort vezetni, mindig is úgy gondoltam, hogy egy napon fogok… az, hogy ilyen hamar lett rá lehetőségem, az óriási ajándék. Ráadásul valahol mindig kikapcsolódás is, hiszen amikor műsort vezetek, akkor az színészként pihenés és fordítva. Egyikről sem szeretnék lemondani, mert így kerek. Sőt még így sem, mert zenélni is szeretnék!

A logisztika az életemben nem mindig egyszerű, de szerintem több okból is fontos több lábon állni; például, hogy ne legyen az ember kiszolgáltatott, ne görcsöljön rá arra, hogy muszáj szerepet kapnia, így van egyfajta biztonságérzetem.

Hatalmas szerencse hogy egyből élesben, képernyőn tanulhatom meg ezt a szakmát. Nagyon érdekelnek az emberek így nincs nehéz dolgom. Annyira feltölt egy-egy adás, hogy alig tudok utána elaludni. Fel vagyok dobva, folyamatosan mosolygok és tudom, hogy jó helyen vagyok, jó dolgot csinálok egy jó csapatban. Ez egy olyan érzés, amire szerintem mindenkinek szüksége van.

reti_nori