Most szól:
Vezeti:
 
 
2022.01.10. Hétfő 12:30

Kaukázus- Egyetlen szó

Jelölések:

Az év dala

2004-ben Tatabányáról indult el a zenekar, amelynek filozófiája, szövegvilága, a könnyűzenéhez való viszonya és persze a koncertjeik minősége szép lassan maga köré vonzotta a közönséget. 2009 októberében az együttes tagjai bejelentették, hogy 2010. január 2-án tartják utolsó koncertjüket. 2013-ban azonban a zenekar újraalakult, és azóta is aktív. 2014-ben K.U.S. (Kérni ugyanazt semmi) címmel adtak ki nagylemezt, majd két album nélküli dallal (Hatból a három; Mindenki) jelentkeztek. A 2018-as KpOp album felvételein és turnéján már teljesen új felállásban zenélt a Kaukázus, az eredeti tagokból csak Kardos-Horváth János maradt meg.

A zenekar tagjai jelenleg:  Kardos-Horváth János (ének, basszusgitár, dalszerzés), Kis Tibor „Sztivi” (gitár), Simonyi Zádor (dobok), Domokos Tibor(billentyűs hangszerek).

„Az Egyetlen szó sok más dallal egyetemben tavaly májusban, a karantén alatt született, számomra sok szempontból jól jött ez az időszak. Hiszen a tavasz és a nyár lassan két évtizede a fellépésekről, az utazásról és a rohanásról szólt. Most azonban visszatértem a gyökerekhez, a dalíráshoz, hogy saját magam miatt írok, nem azért, mert muszáj. Így rövid idő alatt született sok dal, köztük az ‘Egyetlen szó’ is. Boldog vagyok, hogy ezzel a szerzeménnyel most szélesebb közönség előtt, A Dal 2021 színpadán is bemutatkozhatunk.”

INSTAGRAM

FACEBOOK

WEBOLDAL