Most szól:
Vezeti:
×

NYERJ PETŐFI RÁDIÓ ÉS M2 PETŐFI TV EXKLUZÍV AJÁNDÉKCSOMAGOT!

A nyereményekért nem kell mást tenned, mint velünk játszani!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció után, a belépést követően nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2020. június 18. 15:00 és augusztus 13. 23:59 között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2020.06.17 Szerda . 07:26

Pápai Joci

Jelölések:

Az év férfi előadója

pápai Joci 4 évesen kezdett gitározni és dalokat írni. 2005-ben egy tévés tehetségkutató show vigaszágáig jutott, majd kitartó munkával, önállóan építette a karrierjét. 2017-ben megnyerte A Dal című válogatót, így az Origo című szerzeményével ő képviselhette Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztivál nagy, nemzetközi döntőjében, ahol óriási sikert aratva a nyolcadik helyen végzett.

A Dal 2019-ben Az én apám című dallal aratott sikert. A Caramellel közösen írt dallal megnyerte a versenyt - egyeten előadóként duplázva a műsor történetében.  Ő képviselte Magyarországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon, Tel-Avivban - de a döntőbe ezúttal nem sikerült bejutnia. A dal viszont elnyerte a Petőfi Zenei Díj 2019 -  Az év dala kategória első helyét.

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE