Most szól:
Vezeti:
 

NYERJ PETŐFI RÁDIÓ ÉS M2 PETŐFI TV EXKLUZÍV AJÁNDÉKCSOMAGOT!

A nyereményekért nem kell mást tenned, mint velünk játszani!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció után, a belépést követően nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2020. június 18. 15:00 és augusztus 13. 23:59 között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2020.06.17 Szerda . 06:36

Szepesi Mátyás

Jelölések:

Az év férfi előadója

Szepesi Mátyás a 2000-es évek elején Egyszercsak nevű formációjával tűnt fel.  Tagja a Magashegyi Undergroundnak is. Konyha nevű zenekarával 2012-ben debütált, a  Konyhanyelv című albummal. Két évvel később jött az Elmentek a szörnyek c. lemez, majd az áttörést meghozó Különbéke, 2018-ban. Ezen már új hangzással állt elő a Konyha, a zongora és a fúvóshangszerek kerültek előtérbe, felrázva így  a hangzásvilágot.

A Dal 2019 legjobb dalszövegírója díjat a Százszor visszajátszott című dalért neki ítélték.

Szepesi Mátyás a 2019-es Petőfi Zenei Díjon először meghirdetett  új kategóriában is  az Év Szövegírója lett.

Szepesi Mátyás Fábián Julival is sokat dolgozott; ő volt a menedzsere a Juli and the Zoohackernek.  Lévai Balázzsal  producerrel közösen készítették tavaly a Like a Child c. filmet Juli emlékére. Szepesi Mátyás írta a 18 énekes által előadott emlékdalt is.

FACEBOOK