Most szól:
Vezeti:
 
 
2022.01.06. Csütörtök 11:33

Kóródi Tamás

Jelölések:

Az év hangszeres előadója

Kóródi Tamás gitáros, session gitáros, zeneszerző, emellett pedig tanárként is tevékenykedik. Több, mint húsz éve gitározik pop, jazz, rock és hip-hop műfajokban.

Tomi a Kőbányai Zenei Stúdióban gitár szakon végzett 2013-ban. Tanárai voltak többek között Babos Gyula, Tornóczky Ferenc, Kormos János és Lukács Peta. Az iskola elvégzése óta számos zenekarban játszott session zenészként (Ocho Macho, Freddie, Csobot Adél, Ganxsta Zolee stb…).

Jelenleg Deniz, Koszi Janka, Talk2night és Veréb Tamás zenekarának állandó gitárosa.

Az elmúlt hónapokban az online világban hívta fel magára a figyelmet, és mindezt úgy tette, hogy nem saját magát állította a videók középpontjába, hanem mindig valaki, valami mást. A valaki személye mindig változó, a valami a zene. Csatornáján többféle kínálatból választhatnak az érdeklődők: készít portré műsorokat, a zeneiparban háttér tevékenységet végző emberek munkáját bemutató sorozatot, de természetesen olyan videók is találhatók, melyeken ő szórakoztatja a nézőket gitár tudásával, és olyanok is, amelyeken zenész társaival tart gitár leckéket az érdeklődőknek.

INSTAGRAM

FACEBOOK

PATREON