Most szól:
Vezeti:
 
 
2022.01.06. Csütörtök 11:06

Be Massive Horizon

Jelölések:

Az év multimédiás projektje

A Be Massive Horizon neve valószínűleg már senkinek nem szorul bemutatásra. A festői helyszíneken zajló események célja, hogy megmutassa és közelebb hozza a közönséghez Magyarország legszebb tájait.

A Horizon csapata az elmúlt két évben birtokba vehette már a kőröshegyi levendulást, a Bodrog vidékét, Pannonhalmát, Hévízt, a Kékestetőt, vagy éppen a balatonboglári Gömbkilátót.

„2019-ben elindítunk egy sorozatot, ami az ország legkülönlegesebb pontjait mutatja be madártávlatból és mindezt úgy teszi, hogy élő "videó stream" koncertet is hallhat az érdeklődő, miközben gyönyörködik a felvételekben.

A cél az, hogy kimozduljanak a fiatalok. Motiválni szeretnénk őket, hogy felfedezzék felfedezni Magyarország gyönyörű helyszíneit.

A Horizon sorozat keretében két fő irányt különböztetünk meg: a Horizon zenei előadást, amely azt jelenti, hogy csak felvétel készül, tehát nincsen közönség csak a technikai stáb és az előadóművész vesz részt. Az előadás online kerül közvetítésre. Ezen kívül rendezünk Horizon eseményt is, amely tényleges rendezvény különleges helyszínen, itt korlátozott számban részt vehet az eseményen a közönség.”

FACEBOOK

WEBOLDAL