Most szól:
Vezeti:
×

NYERJ PETŐFI RÁDIÓ ÉS M2 PETŐFI TV EXKLUZÍV AJÁNDÉKCSOMAGOT!

A nyereményekért nem kell mást tenned, mint velünk játszani!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció után, a belépést követően nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2020. június 18. 15:00 és augusztus 13. 23:59 között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2020.06.17 Szerda . 08:01

Lábas Viki

Jelölések:

Az év női előadója

A fonyódi származású fiatal énekes-dalszerő,  Lábas Viki 2014-ben alapította meg Füstös Bálint gitárossal és Törőcsik Kristóf basszusgitárossal a ma már számos díjjal kitüntetett Margaret Island zenekart. Az eredetileg népdalénekesként szárnyait próbálgató énekesnő és csapata telt házas klubkoncertek és fesztiválos fellépések során határokat nem ismerve népszerűsíti az örömzenélést itthon és alkalmanként külföldön is.

Lábas viki a Random Tripben is rendszeresen énekel, és részt vett a Fábián Juli emlékfilm (Like a Child) közös dalában is. Tavaly is ott volt a Petőfi Zenei Díjon - jelölt volt Az év női előadója kategóriában akkor is - és  gálán a Margaret Island klipjének bemutatásával indult útjára a nagysikerű Road Movie klipsorozat.

INSTAGRAM