Most szól:
Vezeti:

NYERJ A STRAND FESZTIVÁL 0. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8db belépőt sorsolunk ki a Strand fesztivál 0. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció után, a belépést követően nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2019. június 18. 15:00 és augusztus 12. 23:59 között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2019.08.20. Kedd 11:09

Online követheted a Petőfi Zenei Díj felvezető műsorát

Érdemes lesz figyelni az M2 Petőfi TV Facebook oldalát!

Augusztus 20-án 20:05-kor kezdődik a IV. Petőfi Zenei Díjátadó Gála a Strand Fesztivál 0. napján. Amellett, hogy egy közel két órás, fantasztikus showműsor várja a helyszínen lévőket és képernyők előtt ülő nézőket, amellett a műsor előtt egy körülbelül 25 perces felvezető műsorban bepillanthattok a kulisszák mögé is.

Elkísérjük Rókusfalvy Lilit a táncpróbájára, készítünk interjút a Follow the Flow zenekarral, akik amellett, hogy jelöltek, a műsor után teljes koncertet is adnak, megnézzük hogyan készültek a Halott Pénz óriási álarcai, készítünk még interjút Hide the Pain Harolddal az Acoustic Planettel és Pápai Jocival is.

Ami a lényeg, hogy figyeljétek 19:15-től az M2 Petpfi TV Facebook oldalát, vagy itt a Petőfilive-ot, ahol élőben nézhetitek a felvezetőműsort! 20 órakor pedig kezdődik a PZD-gála!