Most szól:
Vezeti:
2022.05.02. Hétfő 09:27

SZELEKTRIK - itt az első 8 továbbjutó!

SZELEKTRIK - itt az első 8 továbbjutó!

SZELEKTRIK - itt az első 8 továbbjutó a legjobb 60-ból! A héten hétfőtől csütörtökig minden nap hallhatsz 2 mixet a legjobb 60-ból a Petőfi Rádióban! Nevek, részletek - és linkek - a cikkben!
 

A zsűri – az Elektrik rezidens DJ-i: Yeromos, JumoDaddy, SanFranciscoBeat, Ian Autorun, DJ Gozth – és a rádiós zsűri – Béli Ádám, Dominik Zsolt, Dj Izil – az elmúlt héten: hallgatott. Végighallgatta a Szelektrik versenyébe benevezett 279 mixet – amelyből kiszűrték a legjobb hatvanat!

Először a mai napon, május 2-án jelentenek be neveket: az első 8 továbbjutóét – majd minden hétfőn további 8 nevet tudhattok meg.! És ha a neveken túl a mixekre is kíváncsi vagy: május 2 és június 21 közt hétfőtől csütörtökig kettő-kettő mixet hallhatsz majd adásban is 23 és 24 óra között a Petőfi Rádióban! De ha nem bírod kivárni: itt és most is ráhallgathatsz!

Az első heti 8 továbbjutó:

ArCho:

Johnny Stayer:

Laskai Viktor:

LOW CONTRAST:

Matt Klear:

Special Issues:

Tymo:

VYDHA:

Jövő hétfőn tehát jön a következő 8 továbbjutó – figyeld a Petőfi Rádió adását, a petofilive.hu/szelektrik oldalt és a Rádió social felületeit! És készülhetsz a második fordulóra:  mert  a TOP 60-ból július 4. és 19. közt alakul ki a TOP 10, majd július 25. – augusztus 9. közt a legjobbak már élő adásban bizonyíthatnak: élőben keverhetnek az Elektrik pultja mögött az egész ország füle hallatára!

Eredményhirdetés: STRAND FESZTIVÁL, augusztus 18. 

DÍJAK:

legjobb 10 versenyző Szelektrik 2022 oklevelet kap. A legjobb 3 versenyző Szelektrik 2022 kupát nyer, a legjobb 3 versenyzőt pedig tárgynyereményekkel halmozzuk el a verseny szponzora, az Audio – Technika jóvoltából.

A verseny fődíja: a győztes egy éven át az Elektrik rezidens DJ-jeként játszhat majd a Petőfi Rádióban, ott lesz az Elektrik rendezvényein – és persze fellép a STRANDon is.