Most szól:
Vezeti:
2022.05.30. Hétfő 09:50

Szelektrik - az ötödik hét továbbjutói!

Szelektrik - az ötödik hét továbbjutói!

Itt az első forduló ötödik 8 továbbjutója!
 

A Szelektrik versenéyébe 267 mixet neveztek be. A zsűri az első fordulóra  kiválasztotta a legjobb 60-at. Minden hétfőn 8 nevet tudhattok meg! Ha a neveken túl a mixekre is kíváncsi vagy: május 2 és június 21 közt hétfőtől csütörtökig kettő-kettő mixet hallhatsz majd adásban is 23 és 24 óra között a Petőfi Rádióban! De ha nem bírod kivárni: itt és most is ráhallgathatsz!

Az ötödik hét 8 továbbjutója: 

Antoos:

Cali Martini:

Cragwell:

Joseph Strong:

Leap Seconds:

Mandra:

Smesh:

Sunny:

Ők tehát az első forduló 5. heti továbbjutói! Jövő hétfőn pedig jön a következő 8 – figyeld a Petőfi Rádió adását, a petofilive.hu/szelektrik oldalt és a Rádió social felületeit! És készülhetsz a második fordulóra:  mert  a TOP 60-ból július 4. és 19. közt alakul ki a TOP 10, majd július 25. – augusztus 9. közt a legjobbak már élő adásban bizonyíthatnak: élőben keverhetnek az Elektrik pultja mögött az egész ország füle hallatára!

Eredményhirdetés: STRAND FESZTIVÁL, augusztus 18. 

DÍJAK:

legjobb 10 versenyző Szelektrik 2022 oklevelet kap. A legjobb 3 versenyző Szelektrik 2022 kupát nyer, a legjobb 3 versenyzőt pedig tárgynyereményekkel halmozzuk el a verseny szponzora, az Audio – Technika jóvoltából.

A verseny fődíja: a győztes egy éven át az Elektrik rezidens DJ-jeként játszhat majd a Petőfi Rádióban, ott lesz az Elektrik rendezvényein – és persze fellép a STRANDon is.